Консултантски услуги

Проекти и програми

Екипът на „СиСтаКом“ ЕООД има опит в разработването и управлението на проекти с грантово финансиране. Улесняваме и подпомагаме нашите клиенти и партньори, като ги консултираме при търсенето на безвъзмездно финансиране за дейността на техните фирми и организации, насочвайки ги към конкретна програма или схема.

Improov-Consulting-services-discussionИмаме капацитет да подготвим проектна документация при кандидатстване. Можем да поемем и трудоемките бюрократични изисквания и администрираме процедурите при реализирането и отчитането на проект с грантово финансиране.

За повече информация, можете да се свържете с нашите специалисти от отдел „Проекти“, които са подготвени да отговорят на вашите въпроси, да ви насочат в правилната насока за успешно одобрение и изпълнение на проектите, необходими на вашата фирма.

Мотивация и подбор на персонал

„СиСтаКом“ ЕООД приема, че в съвременният свят, където все повече се говори за икономика, базирана на знания и умения, човешкият ресурс е основен фактор за производството. Предлагаме на нашите клиенти и партньори консултации в областта на мотивацията и подбора на персонал, базирайки се на нашите знания и умения, основани на дългогодишен опит и квалификация.

За всяка консултация е необходимо предварително да запишете час за среща със специалист. За тази цел използвайте формата за контакт или се обадете на телефон +359537 23151