Защо да учим английски език?

Постоянно ни казват, че е важно да учим чужди езици. Но за да се амбицираме да научим който и да е език първо сами трябва да се мотивираме, като разгледаме ползата да разбираме и говорим на съответният език. Мотивацията е най-важната част в обучението.

Това са само малка част от ползите да знаем английски:

Да се научиш да говориш английски може да бъде най-важната част в подобряване на живота ти.

Правилно разбра. Не смяташ ли, че ще бъде полезно ако имаш достъп до информация, до която другите хора нямат достъп? Да говориш и общуваш с хора, с които другите хора не могат да комуникират? Да направиш огромна крачка в кариерата си, надминавайки конкуренция? Всичко това е постижимо само ако знаеш добре английски. Представи си само какви възможности ти се отварят.

Ще имаш достъп до ценна информация

От какво се интересуваш? От наука? Музика? Компютри? Здраве? Бизнес? Спорт? В днешно време интернета и телевизията ни дават неограничен достъп до информация за всичко, от което имаме нужда. Стига да сме способни да обработим и разберем всичката тази информация. Това са повече от 1 000 000 000 страници. Учудващо е как само чрез един език всичко това ни се предоставя свободно. 95% от научните статии са написани на английски. Също така най-гледаните телевизионни програми като CNN и NBC са на английски език.

Ще можеш да общуваш неограничено

Английският е езикът на комуникацията. Около 1 500 000 000 човека по целият свят говорят английски. Други 1 000 000 000 го учат. Езикът се използва на международни конференции, състезания, за комуникация между политици и дипломати. Способността да комуникираш на английски език ти позволява да общуваш, да споделяш идеи, да дискутираш или просто за изграждане на приятелства и сътрудничество.

Ще израснеш в кариерата си

Ако искаш добра работа в сферата на бизнеса, технологиите или науката научи английски. Тези сфери изискват постоянно внимание и достъп до най-актуалната информация. Как ще развиваш бизнес ако не си в крак с последите актуализации и новини. Бизнесът в наши дни е международен. За това ако искаш да си част от него трябва да знаеш английски – за да комуникираш с други бизнесмени, да посещаваш конференции, да четеш бизнес вестници и списания. Повечето компютърни програми са на английски език. За да ги използваш по-ефективно вече знаеш какво трябва да направиш.

Какво чакаш още? Обади се и се запиши! Получаваш и 20% отстъпка от цената при еднократно плащане