Езикови обучения

Екипът на “СиСтаКом” ЕООД има дългогодишен опит в организирането на езикови обучения. Разполагаме с квалифицирани лектори, с опит в обучението на възрастни. Гъвкави сме относно организацията на обученията – дневна, вечерна, съботно-неделна форма, в рамките на или извън работното време, в учебната база на фирмата или на място.

Езиковите курсове са разделени на 6 нива, съобразени с европейската езикова рамка (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и предназначени да подобрят вашите комуникативни умения без значение на вашата възраст или професия.  Провеждането на курса започва след събиране на група за съответното ниво. Нивото на вашите езикови познания се определя с входящ тест. Графикът на обучение се съгласува с обучаемите и обикновено е в извънработно време. При над 10 обучаеми от друго населено място има възможност за провеждане на курса в съответния град или село.

Системите, по който се извършва обучението, са:

Английски език – New Headway, Oxford University Press – 100 учебни часа за ниво.

Немски език – Themen Aktuell, Hueber Verlag – 100 учебни часа за ниво.

Съществуват и варианти за индивидуални програми за обучение, който допълнително се съгласуват с преподавателите от езиков отдел, съобразени със специфични Ви нужди и изисквания.

Включването в група става след подписването на договор за обучение. За да се запишете за участие в курс, е необходимо да попълните заявка за участие на място в нашия офис. Ако имате нужда от допълнителна информация или консултация,не се колебайте да ни потърсите.