Компютърни обучения


article-new_ehow_images_a05_5k_ko_educational-benefits-computer-800x800„СиСтаКом“ ЕООД предлага множество компютърни модули за начинаещи и напреднали, както и специализирани компютърни курсове. Провеждането се осъществява в напълно оборудвани компютърни зали. Използва се мултимедийно представяне на материала, както и предоставяне на информация на хартиен и електронен носител. Компютърните специалисти на „СиСтаКом“ ЕООД, са преминали множество обучения, запознати са изцяло с новите технологии и ще бъдат на ваше разположение дори и извън учебните занятия. Ние ще ви помогнем да откриете един нов начин за комуникация и професионална реализация без значение от Вашата възраст и професия. След успешно завършване на модула, вие получавате удостоверение или сертификат, в зависимост от вида и програмата на обучение

 

Фирмата предлага и индивидуални компютърни курсове. Индивидуалният подход на обучение е изцяло съобразен с вашите изисквания и възможности. Можем да ви обучаваме в нашите специализирани зали за обучение или директно във вашият дом. Продължителността на обучение зависи изцяло от Вашето желание и време.

ComputerВключването в група става след подписването на договор за обучение. За да се запишете за участие в курс, е необходимо да попълните заявка за участие на място в нашия офис. Ако имате нужда от допълнителна информация или консултация,не се колебайте да ни потърсите.