Други

Продажби на компютри и аксесоари

computer_sys„СиСтаКом“ ЕООД предлага на изгодни цени компютри (настолни и преносими), аксесоари и резервни части. Директен внос на стоки от международни търговци от цял свят на изключително атрактивни цени (за този вид услуга се изчаква между 30 и 60 дни за доставка). В момента магазина на фирмата е в процес на изграждане и при проявен интерес от ваша страна, можете да ни пишете на sales@sistacom.bg 

 

Мрежови и ИТ решения

 lan_wifi1„СиСтаКом“ ЕООД, предлага решения за изграждане на домашни и корпоративни мрежи и достъп до Интернет. Много е важно преди създаването на една мрежа или вземането на определено ИТ решение да се потърси консултация от специалист. Екипът на „СиСтаКом“ има опит в проектирането и изграждането на различни по вид и размери мрежи. Ние можем да ви съдействаме от самото начало, да завършването на вашият проект, като се заемем със предложение, изготвяне на оферта, намиране на доставчик за необходимото оборудване, изграждане и поддържане на готовото решение.

 За повече информация, моля запишете си час за БЕЗПЛАТНА консултация със специалист чрез формата за контакт или на телефон +359 537 23151

 

Изработване на Интернет страници

iStock_000016735306XSmallЧрез „СиСтаКом“ ЕООД изработването на Интернет-страница за вашата фирма вече не изглежда като мъгляво понятие и недостъпен лукс. Сигурни сме, че и вие когато търсите нови клиенти, доставчици или партньори – първо търсите в Интернет пространството. Контактната информация на вашата фирма трябва да е в Интернет, ако искате да сте в крак с новите реалности. Предлагаме ви да я изработим, публикуваме и поддържаме.

В екипа на „СиСтаКом“ ЕООД работят специалисти в изработката и поддържането на интернет страници и съпътстващите услуги – закупуване на домейн, хостинг, пощенски сървър, поддръжка, дизайн на  вашата лична или професионална Интернет страница.

Ако изберете нас, вие получавате:

  • стабилна и добре изглеждаща интернет страница, съобразена с вашите изисквания
  • надежден хостинг пакет при изключително изгодни условия
  • денонощна поддръжка
  • безплатна реклама в нашият сайт
  • отстъпки при ползване на всички услуги, предлагани от „СиСтаКом“ ЕООД и нейните партьори
  • и не на последно място – всички ваши настоящи и бъдещи клиенти, партньори и доставчици могат да ви намерят лесно и бързо в интернет пространството.

Оставете вашите координати чрез формата за контакт и наш търговски представител ще се свърже с вас, за да уговорите час за среща. Той ще ви посети в удобно за вас време и място заедно да обсъдите вашите идеи и да изберете най-добрия вариант.